Midtfyns Drengekor

Midtfyns Drengekor blev etableret i 2014 under mottoet “Forbudt for piger”. Det består af ca. 15 drenge i 3.- 7. klasse fra forskellige skoler i området i og omkring Ringe. Derudover er der en korskole for drenge i 2. klasse.

På trods af korets korte alder har det allerede optrådt ved regeringensseminar på Tøystrup Gods i januar 2017, sunget Fynsk Forår af Carl Nielsen med symfoniorkesteret FAUST, været på kortur til Hjørring og optrådt sammen med Vendsyssel Drengekor samt sunget mange andre spændende koncerter.

I den kommende sæson er både en koncert med Sigurd Barret og en julekoncert med Odense Symfoniorkester på sæsonplanen. Derudover er der en række andre koncerter og sociale arrangementer.

Koret øver onsdage kl. 16.00-17.00 på Kulturzonen i Ringe (Musikskolen). (Korskolen for drenge i 2. klasse øver onsdage kl. 15.15-16.00.) Det er gratis at være med i koret, og der er ikke optagelsesprøve, men man forventes at møde stabilt og prioritere korets aktiviteter. De første par gange betragtes som uforpligtende prøvegange.

Drengene i koret modtager soloundervisning i sang (to og to), og der laves hvert år kurser i musikforståelse, hvor man lærer noder, rytmer m.v.

Midtfyns Drengekor ledes af Pavel Refsgaard Jensen (2088 7425, pavel@jubii.dk)