Ringe Kirkes Pigekor

Ringe kirkes Pigekor har spirekor fra 2.-4 klasse, juniorkor fra 5. klasse – ca. 9. klasse og Ringe kirkes Pigekor (14 – 25 år), hvor man kun kommer ind efter en optagelsesprøve. Alle tre kor har koncerter ud af huset og de to yngste kor modtager undervisning i hørelære. Sangerne i Juniorkoret modtager fast sangundervisning i hold.

Medlemmerne i Ringe kirkes Pigekor får solosangsundervisning. Koret har et stort repertoire og laver mange koncerter af forskellig art. Der lægges stor vægt på at komme ud over scenekanten og koret arbejder lejlighedsvis med skuespiller Pelle Nordhøj Kann, som også arbejder med Radioens Pigekor. Koret er kendt for sin udstråling og klang og tilstræber at synge de fleste koncerter uden noder. Koret har rejst i flere lande, har flere gange optrådt både Danmarks Radio, Den færøske Radio og landsdækkende TV (bl.a. i to omgange af ”Før søndagen” og Shanes magiske jul på DR1), sunget flere gange med Odense Symfoniorkester, Odense blæserne og indspillet flere Cd’er.